.

.

Мини бродерия обръчи, малък пръстен Малки обръчи за бродиране, дървени кръгли бродерии обръчи овални бродерии обръчи за бродерия колие бижута висулка и кръстосан ?

Мини бродерия обръчи, малък пръстен Малки обръчи за бродиране, дървени кръгли бродерии обръчи овални бродерии обръчи за бродерия колие бижута висулка и кръстосан шев

BGN 0.67
Наличност
Налично

【Пакетът включва】 - - Общо 18 комплекта мини дървени обръчи в различни размери и форми (8 кръгли дървени обръча + 4 хоризонтални овални обръча + 4 вертикални овални + 2 квадратни обръча) Тези кръгове за бродиране на пръстени са само за показване на вашите проекти за бродиране, а не за бродиране на употреба .Обслужване на клиенти : Ще ви предоставим висококачествени продукти и услуги, ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ще се опитаме да ви помогнем. Лазерното полиране прави повърхността гладка без тръни. 【Креативен подарък за бродерия】 - - идеален за изработка на висулки, обеци, колиета за бродиране и др. 【Забележки за приложение】 - - Ако искате вашата бродерия да остане по -здраво върху дървени обръчи, можете да го залепите върху по -малкия дървен чип. Хубав персонализиран избор на подарък!. Той също така идва със здрав хардуер за дълго време. Подробният метод на приложение е наличен в описанието на нашия продукт. (подмяна или възстановяване).

Спецификация

Те също купуват с този продукт