.

.

Калъф за горска възглавница, еднорози сред дървета и планини възглавница за възглавница възглавница за възглавница на възглавница на две страни с размер на две ст?

Калъф за горска възглавница, еднорози сред дървета и планини възглавница за възглавница възглавница за възглавница на възглавница на две страни с размер на две страни

BGN 3.00
Наличност
Налично

Траен и екологичен материал Покритието на възглавницата има невидимо затваряне на цип. Покритието на възглавницата има невидимо затваряне на цип. Не включва ядрото на възглавницата.Размер : 18x18 инча 20x20 инча 20x30 инча, отпечатани две страни. Персонализирана калъфка за възглавници, добавете нотка на елегантност към вашия декор за дома с декоративни възглавници за хвърляне. Персонализирана калъфка за възглавници, добавете нотка на елегантност към вашия декор за дома с декоративни възглавници за хвърляне. Не включва ядрото на възглавницата. Траен и екологичен материал. Размер : 18x18 инча 20x20 инча 20x30 инча, отпечатани две страни. Безопасно за машинно измиване. Безопасно за машинно измиване.

Спецификация

Те също купуват с този продукт