.

.

Цифров будилник, с дървен електронен LED дисплей във времето, настройки на алармата, влажност и откриване на температура, дърво, изработени от електрически часовниц?

Цифров будилник, с дървен електронен LED дисплей във времето, настройки на алармата, влажност и откриване на температура, дърво, изработени от електрически часовници за спалня, нощно шкафче

BGN 28.00
Наличност
Налично

【Множествено ниво на яркост регулируемо】- ви позволява да се регулирате от ниска до висока яркост или дори да изключите LED светлина и да я поддържате чувствителен към звука Ние се стремим да осигурим дизайна на минимализма за клиентите. Той осигурява 3 настройки на алармата. Нещо повече, това може да бъде и като лекарство напомняне за вековете. 【Открийте температурата и влажността】- Със сензора за температура и влажност може да следи температурата и влажността на закрито. Точно като спътник, който да защити здравето си. Това е не само часовник, но и чудесна декорация за вашата спалня. Моля, следва инструкцията за изключване на звука. В : Мога ли да настроя обема на алармата по -висок или по -нисък?. Стилният външен вид и множество функции го правят подходящ като подаръци за деца. Можете или да зададете две или три аларми, за да ви събудите по -добре. По -добре е да намалите яркостта през нощта, така че да не е прекалено остър за очите ви. Дървеният будилник на Jall е стилен и прост, за да пасне на вашата къща и мебели. Можете да зададете 3 различни времена в същия ден. Отстраняване на неизправности : . Това е удобно за потребителя през нощта, което няма да е прекалено сурово за очите ви. Например, ако жена ви и вие се събудите в различно време, това със сигурност е добър избор за вас. В : Може ли да работи без шнурове? Мога ли да използвам батерии, за да го накарам да работи?. Единият за вас и другият за вашите семейства. 【Захранващ кабел】- Този часовник се управлява от USB към цевта захранващ кабел. О : Може да сте го настроили на режим на контрол на звука по погрешка.

Спецификация

Те също купуват с този продукт