.

.

Aoujea слънчеви светлини за отвън, безжични водоустойчиви слънчеви наводнения светлини, слънчеви светлини на открито с кочани с кочани, мъниста за тяло градински све?

Aoujea слънчеви светлини за отвън, безжични водоустойчиви слънчеви наводнения светлини, слънчеви светлини на открито с кочани с кочани, мъниста за тяло градински светлини градински стена гаражни светлини

BGN 1.00
Наличност
Налично

5/0 Няма повече препъване наоколо в тъмнината, за да ви помогне да ви държи далеч от същества. Той се зарежда през деня и започва да работи в тъмното. 【Преносим размер и многофункционално осветление.Добре дошли в нашия магазин. 【Съпротивление на времето】 Изработена от висококачествен ABS и PS материал, устойчивост на топлина и водоустойчива функция IP65, може да защити напълно веригата и акумулаторната батерия и може да издържи на всякакъв вид лошо време като силен дъжд, снежна буря, замръзване или ежедневна висока температура за a дълго време. IP65 Водоустойчив и лесен за инсталиране : Тази серия от слънчеви лампи на открито са изработени от трайни материали, вятър и водоустойчив, за да се гарантира, че външните лампи могат да работят нормално дори при силен дъжд, бризско време. Слънчев панел, дълга работеща Часове : Слънчев прожектор на сензора за движение на открито, със слънчев панел с висока ефективност и акумулаторна батерия. Не забравяйте да не го инсталирате с главата надолу .17in Метод за зареждане : Сларна лампа за лампа : 28xcob сензор : сензор за човешко тяло : Вграден в презареждаемо Индукция на батерията : 3-5 M Слънчев панел : Монокристален силиций 100m A Входно напрежение : 5. 】 Владетелят на тази слънчева светлина е : 18. Подходящ за окръжни пътища, дворове, гаражи, градини, паркове, ферми, пътеки и други, осигуряващи безопасност и удобство за вашия дом или бизнес, когато нощта падне. Слънчева светлина на открито за вашата входна врата, градина, двор, пешеходна пътека, веранда, стъпала, ограда. Гъвкавите ъгли могат да отговорят на различните ви нужди.6 Wdescription : 【Режим на осветление на човешкото тяло】 Светлината на външните слънчеви наводнения се зарежда през деня и може ефективно да усети разстоянието от 3-5 метра, което ви позволява да се насладите на по-удобно и екологичен начин на живот. K Светлината на сензора за движение на открито, оборудвана с редица топчета с висока яркост, може да доведе до висока яркост и добър ефект на разсейване на топлината, нека нощта ви вече не е тъмна!. 100% задоволително обслужване : Ако имате въпроси в процеса на закупуване на нашите продукти, моля, навременна комуникация с нас, ние от все сърце предоставяме 100% задоволителна услуга.

Спецификация

Те също купуват с този продукт