.

.

Прозрачни стикери на стикери на сърдечен пулс Любов премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп за телефонен аксесоар за каска за колата на колата куп?

Прозрачни стикери на стикери на сърдечен пулс Любов премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп за телефонен аксесоар за каска за колата на колата купа чаша декорация на стена на вратата и ver10g433rere

BGN 0.67
Наличност
Налично

Препоръчваме да измервате повърхността на вашето приложение преди покупката ви8 " - 3 " Декали на пощенската кутия : 6 "W до 7 " W с ширина. LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1. В зависимост от размера на халбата. Варира в зависимост от размера на чашата. Приложение - Нарязано на оформяне и предварително маскирано с трансферна лента. Нищо не ни прави по -щастливи от щастлив клиент! Оразмеряване на оразмеряването на схема на прозорци на прозорци на превозното средство : Препоръчителен размер 5 - 14 ". Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване. Варира в зависимост от размера на чашата. По размера на халбата на бирата.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката. Пиенето на стъклени етикети : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия.

Спецификация

Те също купуват с този продукт