.

.

-Саке раница G-Dake с бейзболна отпечатана детска раница за училищна раница за момчета лаптоп раница, голям капацитет чанта за писалка за писалка и външен пикник тота?

-Саке раница G-Dake с бейзболна отпечатана детска раница за училищна раница за момчета лаптоп раница, голям капацитет чанта за писалка за писалка и външен пикник тотални торбички за обяд за момичета тийнейджър,

BGN 11.33
Наличност
Налично

Защо избрахте G-Dake? [Уникален печат] : Раницата, отпечатана с модерна технология за печат на топлопреминаване, гарантира, че картината избледнява бавен начин за години напред. [Backpack] : Детската раница е изработена от 600 D полиестерен материал, с регулируеми дишащи презрамки. Имаме собствени дизайнери и фабрики, строго контролирайки всеки производствен процес от дизайн, производство до опаковки, осигурявайки качество на продукта. Размер : 44см/17. Надеждно качество. [Пакет включва] : 1 раница * 1 чанта за обяд * 1 чанта с молив. Оригинален дизайн. [Изолирана торба за обяд] : Обедителната чанта е изработена от полиестер и EVA+PE памук (лигавичен материал). Ако не, не се разочаровайте. Създайте един сами! Не забравяйте, че сте дизайнер на вашия живот !!!. [Чанта с молив] : Чантата с молив е изработена от полиестер, едно отделение, затваряне на цип, само един джоб с цип, лесен за съхранение и голямо пространство за лесен достъп. Без отделение вътре, голямо пространство за приспособяване, лесно за организиране, носене и съхраняване. Подходящ за възрастни, младежи и рен, идеален за училище или пътуване и др.3 "(L) x28cm/11" (H) x13cm/5. Ние се ангажираме да създадем персонализиран и разнообразен моден живот за вас и да спечелим доверието ви с нашето качество .33 '' (H) /22x11x4. G-Dake е домашна модна марка с 10 години професионален опит в областта на домашните текстилни продукти.

Спецификация

Те също купуват с този продукт