.

.

Чорапи за чехли на закрито подреждане и кадифени топлинни термични тъкани чорапи за жени на закрито безплъзгащи се чорапи чорапи с ниско изрязване на чорапи разме?

Чорапи за чехли на закрито подреждане и кадифени топлинни термични тъкани чорапи за жени на закрито безплъзгащи се чорапи чорапи с ниско изрязване на чорапи размер 10

BGN 6.80
Наличност
Налично

2 Покрити и удобни : плетени шарки от външната страна на плетената и мека уплътнена памучна рунка затоплят краката си през есента и студената зима без дразнене към кожата, прилягайте на линиите на краката ви, и да ви държи топло и удобно. Това е подаръкът за приятели през зимата. Проектиран с лепкави точки в долната част на чорапите, за да осигури по -добро сцепление, ефективно да ви предпази от изплъзване, не лесно да падне. Силиконът на приплъзване на плъзгане : хлъзгащите се захващат по дъното са направени от естествен силициев диоксид. Спецификация : Име : Удебелено пода Sockssoft Удебелен памучен руно затопляне на краката ви през есента и студената зима без дразнене на кожата. Сладък дизайн, който отговаря на двойния ефект от модата и комфорта.Монитаторите не са калибрирани същото, цветът на елемента, показан на снимки, може да се показва малко по -различен от реалния обект. Файтурата : Цвят : Мултиколороф приложение : Тези топлинни чорапи без плъзгане за много видове дейности у дома, като йога, балет, гимнастика, тренировки по танци и някои други спортове на закрито. Проектиран с лепкави точки в долната част на чорапите, за да осигури по -добро сцепление, ефективно да ви предпази от изплъзване, не е лесно да падне. V Shape Opening осигурява по -голяма мекота и комфорт.

Спецификация

Те също купуват с този продукт